skip to Main Content

RUIM 40 JAAR
ERVARING

KOPPELING MET ANDERE APPLICATIES

MODULAIR IN TE
RICHTEN

R.E.D. Systemen is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in Document Management en werkprocesverbetering. Bij de ontwikkeling van onze software is het uitgangspunt de efficiëntie in het verwerkingsproces van documenten structureel te verhogen en de bijbehorende operationele kosten te verlagen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze software communiceert met de software die wordt gebruikt in de organisatie. Zo werkt de eindgebruiker met een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem.

Nauwkeurige implementatie
Effectief gebruik van OpenDIS vraagt om een gedegen voorbereiding vooraf. Wij brengen de huidige processen in kaart en geven advies op maat naar aanleiding van de wensen en eisen die je hebt.

Aan de hand van een checklist die we samen invullen ontstaat er een blauwdruk van de beste inrichting en werkmethode binnen de organisatie. Daarmee gaan we aan de slag.

Levering en verhuur van productiescanners
Naast de levering van OpenDIS software levert en verhuurt R.E.D. Systemen ook productiescanners. Wij geven hierover graag advies en bieden de benodigde technische ondersteuning.

Uiteenlopende branches
De software van R.E.D. Systemen wordt gebruikt in uiteenlopende branches, zoals:

  • Notariaat
  • Transport
  • WSNP, Bewindvoering en Schuldhulpverlening
  • Administratiekantoren
  • Advocatuur
  • Groothandel

Klaar om kennis maken?

Wij staan u graag te woord voor uw vragen of heeft u liever een (on-line) demonstratie? Laat het ons even weten.

Contact

Back To Top