skip to Main Content

OpenDIS Professional

U zoekt een zeer professioneel en betaalbaar DMS systeem met talrijke optionele functies als workflows, ToDo’s, afvinklijsten, voortgangsbewaking, full text search, barcodeherkenning, documentherkenning, dossierherkenning, MS Office koppelingen EN integratie met uw huidige kantoor applicatie?

OCR herkenning

De OCR leest diverse soorten bestanden volledig uit. Met OCR kunt u op de volledige tekst (ook e-mails) documenten terugvinden maar ook specifieke essentiële informatie uit documenten halen.

Workflows

Documenten (ook e-mails) kunt u automatisch en handmatig in digitale postvakken van medewerkers plaatsen en desgewenst voor gedefinieerde werktaken toekennen.

Multi user

De software is geschikt voor kleine en grote organisaties. Documenten kunnen veilig door meerdere personen tegelijk opgevraagd worden.

Koppelingen

Koppelingen (o.a. API’s) met andere applicaties zijn vaak eenvoudig te realiseren. Door OpenDIS te koppelen met uw andere systeem en data vervolgens beschikbaar te stellen bereikt u een optimaal resultaat.

Barcodeherkenning

Documenten/dossiers die barcodes bevatten kunnen feilloos worden uitgelezen t.b.v. het snel archiveren van documenten. U kunt met OpenDIS ook eenvoudig barcodes toevoegen aan uw eigen documenten/brieven.

Documentherkenning

Hiermee kunt u zeer snel en nauwkeurig documenten laten herkennen t.b.v. het volautomatisch archiveren van documenten.

Dataextractie

Hiermee heeft u een krachtig instrument om volautomatisch specifieke gegevens uit documenten te halen t.b.v. het volautomatisch archiveren van documenten en toekennen van documenten aan de juiste behandelaar/afdeling.

Een eerste indruk

Een live demo voor uw bedrijf?

Wij laten u graag live een demo zien. Deel uw eisen en wensen met ons en wij kunnen u dan laten zien wat OpenDIS voor u kan betekenen.
Dat kan via een online demo of liever op locatie ? Laat het ons even weten.

Ja ik wil een demo

Back To Top