skip to Main Content

OpenDIS Professional

Het softwarepakket OpenDIS Professional is een efficiënt en betaalbaar document management systeem. Naast het opbergen en archiveren van documenten heeft het optionele functies zoals het inrichten van workflows, samenstellen van afvinklijsten voor gebruikers, mogelijkheid tot voortgangsbewaking en barcode-, document- en dossierherkenning. Door deze modulaire opbouw sluit het goed aan bij de al aanwezige applicaties binnen de organisatie.

OCR herkenning

OCR werkt op basis van patroonherkenning. Met OCR kun je op basis van de volledige tekst en e-mails documenten terugvinden, maar ook specifieke essentiële informatie uit documenten halen.

Workflows

Documenten en e-mails worden automatisch en handmatig in digitale postvakken van medewerkers geplaatst. Ook kunnen werktaken worden toegekend voor de opvolging van acties.

Multi user

De software is geschikt voor kleine en grote organisaties. Documenten kunnen veilig door meerdere personen tegelijk worden opgevraagd.

Koppelingen

Koppelingen met andere applicaties zijn vaak eenvoudig te realiseren. Door OpenDIS te koppelen met andere systeem en de data vervolgens beschikbaar te stellen voor (een deel van) de organisatie bereik je een optimaal resultaat, efficiënt en veilig.

Barcodeherkenning

Documenten/dossiers die barcodes bevatten worden uitgelezen om daarna overzichtelijk te archiveren. Met OpenDIS voeg je eenvoudig barcodes toe aan documenten en brieven.

Documentherkenning

Documenten worden gemakkelijk herkend door het systeem en automatisch gearchiveerd.

Dataextractie

OpenDIS haalt automatisch specifieke gegevens uit documenten om het vervolgens automatisch te archiveren en toe te kennen aan de juiste behandelaar of afdeling.

Een eerste indruk

Een live demo voor uw bedrijf?

Wij laten u graag live een demo zien. Deel uw eisen en wensen met ons en wij kunnen u dan laten zien wat OpenDIS voor u kan betekenen.
Dat kan via een online demo of liever op locatie ? Laat het ons even weten.

Ja ik wil een demo

Back To Top