skip to Main Content

OpenDIS Capture Pro

Wanneer jouw organisatie grote tot zeer grote hoeveelheden post scant, kan OpenDIS de oplossing zijn die je zoekt. Ervaar het gemak van deze slimme scanstraatoplossing. De software scant documenten op basis van barcode- client- en/of formulierherkenning. Op die manier worden de documenten verwerkt en doorgestuurd naar het huidige systeem voor opvolging van de vervolgacties.

Groot volume

Richt de scanstraat in met 1 of meerdere professionele scanners en OpenDIS Capture Pro.

OCR herkenning

OCR werkt op basis van patroonherkenning. De OCR leest diverse soorten bestanden uit. Met OCR kun je op basis van de volledige tekst en e-mails documenten terugvinden, maar ook specifieke essentiële informatie uit documenten halen.

Multi-user

De software is geschikt voor kleine en grote organisaties. Documenten kunnen veilig door meerdere personen tegelijk worden opgevraagd.

Koppelingen/API's

Koppelingen met andere applicaties zijn vaak eenvoudig te realiseren. Door OpenDIS te koppelen met andere systeem en de data vervolgens beschikbaar te stellen voor (een deel van) de organisatie bereik je een optimaal resultaat, efficiënt en veilig.

Barcodeherkenning

Documenten/dossiers die barcodes bevatten worden uitgelezen om daarna overzichtelijk digitaal gearchiveerd. Met OpenDIS voeg je eenvoudig barcodes toe aan documenten en brieven.

Documentherkenning

Documenten worden gemakkelijk en snel herkend door het systeem en automatisch gearchiveerd.

Dataextractie

OpenDIS haalt automatisch specifieke gegevens uit documenten om het vervolgens automatisch te archiveren en toe te kennen aan de juiste behandelaar/afdeling.

Een eerste indruk

Een live demo voor uw bedrijf?

Wij laten u graag live een demo zien. Deel uw eisen en wensen met ons en wij kunnen u dan laten zien wat OpenDIS voor u kan betekenen.
Dat kan via een online demo of liever op locatie ? Laat het ons even weten.

Ja ik wil een demo

Back To Top