HIGH END APPLICATIE VOOR SCANSTRATEN

SCANT EN VERWERKT GROTE VOLUMES POST

GEAVANCEERDE CLIENT- EN FORM RECOGNITION

EXPORTFUNCTIES VOOR IMPORT IN UW APPLICATIE

Volautomatisch

scannen, registeren en exporteren in hoog volume.

Geschikt voor hoog volume

High end scanstraten

Voor gescande post en e-mails

Geavanceerde cliëntherkenning

Export metadata naar uw applicatie

Geavanceerde documentherkenning

Scanproces

Het scannen is zo ontwikkeld dat u de grootste hoeveelheden post kunt wegscannen. OpenDIS Capture Professional ondersteunt batchscanning waardoor u dikke stapels poststukken in 1 keer kunt wegscannen. Naast desktop-scanners is OpenDIS Capture Professional zeer geschikt voor high volume scanners van o.a. de merken Canon, Kodak, Fujitsu en Panasonic. De meeste fabrikanten beschikken over modellen met een invoercapaciteit tot maar liefst 500 vel.

Automatische dossierherkenning

Na het scannen is de stapel post al automatisch uitgesplitst in afzonderlijke poststukken. Diverse slimme functies zorgen ervoor dat alles met het grootste gemak verloopt. Op basis van de import van grote hoeveelheden cliëntendata uit uw eigen applicaties en de zeer slimme toepassing van deze data weet OpenDIS Capture Professional zeer nauwkeurig de optimale match met de cliënt te maken.

Documentherkenning

Door middel van geavanceerde documentherkenning gaat OpenDIS Capture Professional veel verder dan alleen automatische dossierherkenning. OpenDIS Capture Professional weet exact wie de afzender is van het document, waar de brief over gaat en kan vervolgens belangrijke informatie uit het document uitlezen.