ONZE ORGANISATIE EN WERKWIJZE

SCANNEN VAN DOSSIERS / DOCUMENTEN

ARCHIVEERT O.B.V. BARCODEHERKENNING

FILENAME / FOLDER NAME

O.B.V. DE BARCODES

37 jaar specialist

Slimmer scannen

Slimmer werken

3 applicaties

3 toepassingen

Professionele DMS / Workflow

High end scanstraten

Capture

R.E.D. Systemen is al meer dan 37 jaar volledig gespecialiseerd in document management en werkprocesverbetering. De organisatie bestaat uit een professioneel team van zeer ervaren medewerkers op het gebied van sales, support en consultancy. R.E.D. Systemen heeft klanten in zeer uiteenlopende branches zoals notariaat, transport, WSNP/bewindvoering/schuldsanering, administratiekantoren, advocatuur en groothandel. De OpenDIS-software is en wordt zo ontwikkeld dat deze precies aansluit op de behoeften van uw branche.

 

Bij de ontwikkeling stellen wij als doel de operationele kosten van onze klanten aanzienlijk te verlagen en efficiency structureel te verhogen. Aan een goede invoering en gebruik van OpenDIS gaat een gedegen voorbereiding vooraf. Wij brengen uw huidige werkmethoden in kaart, luisteren nauwgezet naar uw eisen en wensen en komen met een goed en objectief advies. Voorafgaand aan de installatie nemen wij samen met u onze checklist door. Na invullen van deze checklist ontstaat er een blauwdruk van de ultieme inrichting en werkmethode. Door het project conform deze blauwdruk uit te voeren ontstaat er een soepele implementatie.

 

Naast de levering van OpenDIS software levert en verhuurt R.E.D. Systemen ook productiescanners aan kleine maar ook zeer veel grote organisaties zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en gemeenten. R.E.D. Systemen behoort tot de allergrootste scannerleveranciers van Nederland en beschikt dus over alle expertise voor goede technische ondersteuning en advies.
 

Onze belangrijkste branches zijn notariaat (circa 90 kantoren) en bewindvoering/schuldhulpverlening (ruim 200 kantoren).