DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW ONVIEW

PROFESSIONEEL DMS / WORKFLOW / TODO

OPENDIS LEEST RAZEND- SNEL UW POST EN E-MAILS

ARCHIVEERT AUTOMATISCH,

MAAR DOET NOG VEEL MEER

37 jaar specialist

Slimmer scannen

Slimmer werken

Stelt u zich het volgende een voor .... 

Met slechts 1 muisklik wordt uw dikke stapel bewindvoerderspost gescand en zonder dat u nog verder iets hoeft te doen is even later nagenoeg ieder poststuk (circa 95%) aan het OnView-dossiernummer gekoppeld.

Lees meer >>

OpenDIS kan nog véél en véél meer zoals ....

 

(1) Afzendere en briefherkenning

OpenDIS herkent maar liefst 6000 brieven van talloze instanties die bewindvoerders per e-mail en per post ontvangen. Hierdoor weet OpenDIS ook zeer nauwkeurig wie de afzender is en waar de brief over gaat waardoor OpenDIS de brief veel nauwkeuriger dan andere concurrerende systemen in OnView opslaat.

Lees meer >>

 

(2) Gegevens uitlezen

Omdat OpenDIS de 6000 brieven zo nauwkeurig weet te herkennen kan OpenDIS ook heel nauwkeurig automatisch informatie uit het document halen zoals een factuurdatum, de maand van de huur, het jaartal van de belastingaanslag, factuurbedragen, etc.

Lees meer >>

(3) ToDo / Postvak / Workflow / Voortgangsbewaking / Deadlines

U kunt er desgewenst voor kiezen dat (een deel van) de post automatisch wordt doorgestuurd naar handige To Do werkbakjes van de bewindvoerder of de desbetreffende ondersteuner van die klant. In dat To Do werkbakje bevinden zich tal van praktische functies.

Lees meer >>

(4) E-mail

Omdat bewindvoerders ook zeer veel e-mails ontvangt kan OpenDIS ook deze e-mails automatisch lezen, archiveren, registreren en in To Do postvakjes opslaan op ongeveer dezelfde manier als bi het automatisch verwerken van de gescande post.

Lees meer >>

(5) Afvinklijstjes

In OpenDIS zit de mogelijkheid om met afvinklijstjes te werken voor o.a. de audit en intakes. U kunt eenvoudig zien welke vinkjes er geplaatst zijn (en welke nog niet). Documenten krijgen een houdbaarheidsdatum (denk aan o.a. legitimatie en polissen) waardoor deze documenten automatisch weer netjes van de lijst 'afvallen'.

(6) In de cloud

U kunt OpenDIS ook in de cloud gebruiken (Infrastucture as a service) zodat u vanaf kantoor en bijvoorbeeld vanuit huis met OpenDIS kunt werken. De documenten en database staat in de cloud.